woensdag 22 oktober 2014

Stenzo stoffen in de herfstVorige week werden de zomerkleren opgeborgen, en toen kwam ik erachter, Marjolein had echt te weinig kleren. Voldoende bovenstukjes en kousen maar een schrijnend tekort aan jurkjes, rokjes en broeken. Oepsie ... helemaal mijn fout.

Dus gisteren ging ik aan de slag. Ik begon met en jurkje, eentje volgens dit patroon, aangezien dit duidelijk haar lievelingsjurkje is.

Maar toen dit gisterenavond klaar was besloot ik om ook nog snel een rokje te maken, in één van de nieuwe stenzo stoffen.

Het moest een snel rokje worden dus ik knipte gewoon een stuk van 36 cm van de rol, rimpelde dit in, en stikte er boordstof aan. Mijn eerste keer dat ik een rechthoek gebruikte voor een rokje, ik vind dat altijd zo'n raar idee, een rechthoekige rok...
Maar het rokje valt mooi, en de bolletjesband maakt het extra vrolijk.

Deze morgen mocht Marjolein kiezen welke nieuwe outfit ze zou aan doen, en ze koos natuurlijk voor het jurkje ... ze is een echte jurkjes mie MAAR toen bedacht ze zich, vandaag heeft ze turnles en dan zit ze daar met al die knoopjes en ons mie is graag snel klaar (ze raakt in paniek als iedereen al klaar is...)
Dus het werd uiteindelijk toch het rokje, het kleedje zal voor morgen zijn. De foto's zijn niet ideaal maar werden gemaakt vroeg in de ochtend, zonder daglicht en met mijn telefoon.

Het Stenzo stofje kan je voor 2 dagen aan 15 % korting vinden in de webshop
Groetjes en fijne herfstdagen.
Annelies


5 opmerkingen:

 1. Mooi! Dat rode vestje is ook heel tof.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Ben ook fan van 't vestje (van de action ...) bestaat ook in het grijs en roos (er stonden wel cijfers op maar die haalde ik eraf :-) )

   Verwijderen
 2. Super mooie kleurtjes. En van die snelle rokjes ben ik fan! Ze doen die hier ook heel graag aan. En je brengt me op een idee voor KCW ;)

  BeantwoordenVerwijderen
 3. Ik maakte vorige week voor de eerste keer een rokje uit een rechthoekige lap met een tricot tailleband. Kvraag me af waarom ik dit niet jaren eerder deed.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. idd, klinkt gewoon zo raar he, ik verwachtte me aan een vormloos rokje ...

   Verwijderen