donderdag 23 oktober 2014

Jurkje in babyrib

Marjolein kreeg dus ook nog een jurkje, weer eentje volgens dit patroon, alleen deze keer in ribfluweel. Ik volgde het patroon niet helemaal, stak hier en daar een paspel tussen en maakte het bovenpand iets korter.

En dit is het resultaat ... Ze was aan het buitenspelen toe ik met mijn fototoestel langskwam ... en de jongens hadden ook zin in een foto...
Gelukkig hadden zij ook iets ongepubliceerd zelfgemaakts aan. Ze kregen allebei een vestje uit Nicky velours (lekker zacht) met borg in de kap (nog zachter). Om verwarring te verkomen werkte ik Gijs zijn vestje af met boordstof en dat van Klaas met dezelfde  Nicky velours. Als patroon nam ik gewoon een raglan t-shirt en knipte dit aan het voorpand in twee en ik monteerde er een kap op. (eigenlijk wilde ik nog eens de lizard maken uit ottobre maar ik vond mijn uitgetekende patroon niet direct.)

Ik ging ook weer voor de overlock naden die op coverlock naden lijken. En eigenlijk is het de bedoeling om nog zakken te voorzien. De zakken kwamen er niet direct omdat ik niet goed wist voor welk type ik zou kiezen (echt waar) Maar ik ben eruit. Het worden er zoals deze. (Als het er ooit van komt).

Met de komst van de jongens was het fototrekken gedaan en lagen de drie al snel in de struiken.


 En Marjolein zag dat het goed was.
Groeten
Annelies

2 opmerkingen: