dinsdag 12 maart 2013

Deed dit weekend een terrasje in Parijs

Vrijdag vertrok ik samen met m'n man en zonder kinderen naar Parijs! Met zeer veel dank aan Tante Jella en nonkel Pieter die ons regelmatig verblijden met een babysit weekendje!

Aangezien we zeer trouwe Parijs bezoekers zijn wilden we Parijs wel eens niet cultureel bezoeken. We vertrokken totaal onvoorbereid maar dat is totaal geen probleem in dit smartphone tijdperk!

Zaterdagochtend tegen 10 uur trokken we de stad in om 10 min. later op ons eerste terrasje te zitten. Het was heerlijk weer, en dat terwijl het in België stortregende (volgens tante Jella) en daar kwam mijn man op het idee: 'we zoeken naar de mooiste terrassen van Parijs'. Even googlen en we kwamen op een super blog die perfect wist wat we zochten: de 10 mooiste terassen van Parijs


http://outinparis.blogspot.be/2010/07/de-10-mooiste-onbekende-terrassen-van.html

Soms was het wat zoeken, maar aangezien het prachtig weer was hadden we voor elk terrasje best een wandelingetje over. Een echte aanrader!

Tegen vijf uur in de namiddag werd het frisser maar onze honger was nog niet gestild (onze dorst al wel een beetje). Dus we gingen weer googlen en kwamen weer op een top-reis-blog:

http://hotels-in-paris.nl/top-10-wijnbars-in-parijs/

En zoals de naam het al zegt gaat het hier om wijnbars, niet alleen om te drinken maar ook nog eens om lekker en gezellig te tafelen!


Parijs was weer heerlijk! Maar we zijn nog niet helemaal door onze lijstjes heen dus: 'Tante jella ...?' ;-)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten