dinsdag 26 februari 2013

Vegetarisch for kids

Een echte vleesman, daar trouwde ik ooit mee, niet alleen omdat hij het graag eet maar ook omdat hij er mee werkt (vlees). Het zal u dan ook niet verbazen dat ik grootte ogen opentrok toen hij  enkele jaren geleden aankondigde  dat hij minstens één keer in de week vegetarisch wilde eten. Voor mij, groenteliefhebber, was dit geen probleem maar voor de kinderen?

Nu een paar jaar later blijkt dat het voor de kinderen ook geen probleem was, hun lievelingsgerechten komen zelfs uit de vegetarische keuken!

Mijn grootste 'laat de kinderen het lusten' trucjes zijn Parmezaan en Pijnboompitjes, hiermee maak ik van elk gerecht voor hun een feest.

Dit receptje gegerilde groentelasagna werd dan ook afgewerkt met pijnboompitjes en was op die manier perfect, voor mij, de man en de kinderen!

De echte foto moet ik jullie schuldig blijven, aangezien food-photograpy blijkbaar niet evident is!

Maar hij leek op deze

Smakelijk!













foto lasagna ah.nl

Geen opmerkingen:

Een reactie plaatsen