zondag 12 januari 2014

Dieren hemd ...

Iedereen iets nieuws? Klaas kon niet achterblijven. Hij was een klein beetje jaloers op Gijs zijn (onzichtbare) Nemo-hemd.

Dus hij wilde ook nog een hemdje. Klaas draagt graag hemdjes omdat hij dat mooi vindt. En hij had maar twee voorwaarden, 't moest iets met dieren zijn en eentje met korte mouwen.

Vrijdag kreeg ik het perfecte stofje binnen. En Klaas was direct akkoord.

Vandaag hadden we nog een laat kerstfeest en de twee anderen mochten hun nieuwe kleren dragen, dus de druk was groot om het hemdje op tijd af te hebben. Bijgevolg koos ik nog maar eens voor gingerbread uit homemade mini couture. Het snelste hemdje op aarde ;-)


Alsof hij een echt model is!

Groeten
Annelies


vrijdag 10 januari 2014

Jurkje

Een jurkje voor Marjolein.
Op basis van het 'stof voor durf het zelvers' patroon.

Het stofje leent zich perfect voor een jurkje omdat het een singel border print is. (ook voor een A-lijntje voor grote mensen, we zijn weer assorti )

Een stukje groene biais als riempje en ze heeft weer een jurkje bij.

Tijdens het foto"s trekken speelde ze 1-2-3 piano, ik probeerde de normaalste poses eruit te halen.




Naar goede gewoonte kan je weer 't één en 't ander in korting vinden in de webshop. (voor 2 dagen)

groeten
a

donderdag 9 januari 2014

Solden ...

Bij toeval raakte ik in Brugge verzeild tijdens de solden. Ik ging slechts 1 winkel binnen en kwam buiten met enkel nieuwe collectie ... :-) goed bezig.
Nu kocht ik voor Gijs een leuk truitje, maar hij had niks om eronder aan te doen. Al de hemdjes in zijn kast zijn behoorlijk druk en het truitje is dat eigenlijk ook.

Dus ik maakte een effen hemdje voor hem, met korte mouwen, omdat hij dat liever heeft. Ik ging voor het Apple hemdjes uit Ottobre, omdat Theo van Zonen 09 er nog niet is. Ik leende wel al het hoekje aan de kraag en het zakje van diezelfde Theo. Het patroon zal zeker ook volgen, ik ben fan van de snit, en het plooitje in het achterpand

Gijs probeert zo stoer mogelijk te kijken tijden het foto's trekken. Tja het heeft iets, denk ik ... hij was alleszins zichzelf.

 Als je goed kijkt kan je nemo zien, aan de onderkant van de kraag en de pas aan de binnenkant. Joepie een Nemo-hemd zei Gijs. Gijs is het perfecte voorbeeld van 'een kinderhand...'
En volgende keer... poest ik zijn neus een beetje beter.

groeten
Annelies